• Verburch verliest onnodig van Schipluiden
    Op een winderig sportpark in Schipluiden heeft Verburch verzuimd om tenminste een punt te behalen. Na een gunstig verlopen eerste helft, waarin de oranjehemden de wind schuin in de rug hadden, werd echter verzuimd om door te drukken. De thuisploeg profiteerde hier optimaal van met een nieuwe nederlaag voor de Poeldijkers als gevolg.
    De conclusie na ruim 94 minuten voetbal was dat dit niet nodig was geweest als Verburch in de eerste helft de kansen beter had benut en in de tweede helft meer tot voetballen zou zijn gekomen. Zeker in de eerste 45 minuten had de thuisploeg weinig gevaar richting het doel van Kevin Dijkstra. Verburch had op het middenveld het heft in handen, maar slaagde pas in het tweede deel van de eerste helft om de geboden ruimte goed te benutten. Dit hing ook direct samen met het creëren van kansen, maar de doelman van de thuisploeg redde tot tweemaal toe prachtig op een inzet van de Poeldijkse voorwaartsen. Vanwege een lange blessurebehandeling, halverwege de eerste helft, werd er gretig tijd bijgetrokken en in deze blessuretijd kopte Jim van den Bos Verburch uit een corner op 0-1. In de resterende tijd had ook de 0-2 nog kunnen vallen, maar wederom werd de mogelijkheid hiertoe onbenut gelaten.
    Het begin van de tweede helft begon de thuisploeg met een tactische omzetting, maar meer dan het windvoordeel, waardoor er meer op de helft van Verburch werd gespeeld, zat er in eerste instantie niet in. Na ruim een uur voetballen viel de gelijkmaker letterlijk uit de lucht en werd een hoge voorzet bij de tweede helft keurig binnengekopt. Schipluiden probeerde hierna door te drukken, maar vergat regelmatig snel om te schakelen. Verburch deed dit wel en creëerde hiermee een aantal malen gevaar in de snelle tegenaanval, maar het gebrek aan rendement brak de oranjehemden wederom op. Lang leek het duel af te stevenen op een gelijkspel. De scheidsrechter onthield beide teams van een zuivere strafschop, maar extra zuur voor de ploeg van Dennis van den Steen was het dat de 2-1 na 85 minuten voetballen viel in de tegenaanval van de niet gegeven strafschop. Wederom mocht in het centrum van de verdediging vrij worden ingekopt. Verburch ging direct voor de snelle hoge bal om de gelijkmaker te forceren, maar strandde steeds in de drukte voor het Schipluidense zestienmetergebied. Dit keer kon de thuisploeg in de tegenaanval de genadeklap toedienen door over de linkerkant vrij voor doelman Dijkstra de 3-1 binnen te schieten. Direct na de aftrap viel echter toch weer de 3-2 toen een diepe bal door Wesley Vollebregt werd verlengd. In de weinige, nog resterende tijd, heeft de gelijkmaker er echter niet meer ingezeten.